Transport i selidbe

O nama

Vaše zadovoljstvo našom uslugom je naš cilj!

Profesionalan odnos prema svakom poslu koji nam poverite biće Vaše zadovoljstvo i povod da nas pozovete ponovo i naravno da nas preporučite svakom. Da bi ste nas preporučili morate se prvo Vi uveriti u kvalitet naših usluga.

PROFESIONAL 011 OBAVLJA DELATNOST TRANSPORTA I SELIDBE.

Delatnost koju obavljamo organizujemo STRUČNO i sa ISKUSTVOM!

PROFESIONALAN odnos prema bilo kojoj "veličini" posla, bez obzira na vrednost obavljenog posla i bez obzira na udaljenost, dužinu puta ili količinu transportovanog - preseljenog materijala obavićemo KVALITETNO i na Vaše zadovoljstvo!

U naše RADNIKE možete imati potpunu sigurnost da će posao obaviti BRZO, KVALITETNO, POŠTENO, ODGOVORNO i PAŽLJIVO i uvek Vama na usluzi!

Uz naš transport vršimo i kvalitetno uslugu PAKOVANJA u kutije, boksove, kese ili na koji god profesionalan način po Vašoj želji i potrebi!

Vršimo takozvano PALETIRANJE i za potrebe pripreme izvoza!

Zaštitu stvari, nameštaja vršimo odgovorno i profesionalno: Plastičnom PVC folijom - najlonom, BALU-folijom (PUC-PUC), stiroporom, kartonom ili u kartonskim kutijama

Vozni park

Pored profesionalnog odnosa prema poslu naš vozni park će vam pokazati da se mi ovim poslom bavimo na obostrano zadovoljstvo.

Naš vozni park će Vas dodatno ubediti da sa nama možete biti sigurni, zadovoljni i opušteni dok Vaša roba bude transportovana od "vrata do vrata" našim vozilima. KOMBIJEM ili KAMIONOM pa i AUTOMOBILOM!

Cene i način plaćanja

Cenovnik je umeren i prilagodjen našem standardu!

Plaćanje se vrši po dogovoru:

- gotovinom

- na račun (za firme ili fizička lica, plaćanje sa računa na račun i elektronskim putem)

- avansno, odloženo, sve po dogovoru!

Galerija

kontakt

usluga

mapa lokacije

  • transport i selidbe

  • pakovanje

  • demontaža i montaža

  • procena selidbe

  • garancija na oštećenja