Kamionski i kombi transport i selidbe

O nama

Jedna mala uvodna priča o postanku firme

"Pre 10 godina, tačnije 2001. godine, jedan čovek je imao jaču želju i volju nego ikada do tada da uspe u životu, a sve zbog velike i ozbiljne uloge koja ga je čekala – da postane otac. Razmišljao je samo o tom malom biću, da mu obezbedi lepo i što bezbednije detinjstvo. Počeo je sa starim kombijem Mercedesom 79’ godište, kojeg je uzeo od kuma na otplatu. Nije ni znao koji posao će da obavlja ovim kombijem, ali je znao da nešto mora da započne. Polako je krenuo da razvozi raznu robu i da obavlja male selidbe. Kako se inače kaže – krenuo je od nule.

I evo, prošlo je skoro 10 godina, onog starog Mercedesa više nema, ali zato ima Fiat Dukata, Citroen Jumpera i kamion Zastavu Turbo Zetu. Sada ima preko 300 stalnih mušterija, radi i male i velike selidbe, po Beogradu, Srbiji i inostranstvu, a sve je postigao radom. I naravno, postigao je i ono što je od početka želeo – ono malo biće, koje više nije malo, sada ima i sestru i brata. I, mogu iskreno da vam kažem, uspeo je... stvarno je uspeo... i dalje se trudi da to tako i bude i ostane ... najviše zbog njih troje."

Tekst se odnosi na vlasnika firme – Milana Grubora

a napisala ga je njegova supruga.

Istrajnost, ozbiljnost, profesionalnost, lojalnost

Postojanost naše firme od 10 godina dosadašnjim, kao i budućim klijentima uliva sigurnost i poverenje. Pored osnovne delatnosti – prevoz, utovar i istovar, naša firma Vam nudi veliki izbor usluga i mogućnosti da bi Vam prevoz robe ili selidba bili u potpunosti olakšani i u što kraćem roku odrađeni, a sve na jednom mestu – u dogovoru sa nama. Za ovih 10 godina poslovanja stekli smo veliki broj stalnih klijenata, što odaje utisak ozbiljne firme koja gradi jake i čvrste poslovne veze svojom profesionalnošću, lojalnošću i međusobnim poverenjem. Mnogi klijenti su čuli za nas putem oglasa, letaka, interneta, ali dosta njima smo preporučeni od strane prethodno usluženih, a zadovoljnih klijenata. A to nam mnogo znači.

Ako se jednog dana odlučite da sarađujete sa nama, jednom ili više puta, sigurno ćete uraditi pravu stvar, jer sa nama sve je mnogo lakše, brže i jednostavnije.

Saveti za pripremu selidbe

Ukoliko odlučite da dosta toga obavite sami pre selidbe, napravili smo jedan spisak malih, ali korisnih saveta, kako bi sve išlo mnogo lakše, brže i jednostavnije:

Galerija

kontakt

usluga

mapa lokacije

  • transport robe i selidbe

  • demontaža-montaža nameštaja

  • pakovanje i zaštita stvari i nameštaja

  • odvoženje nepotrebnih stvari

  • skladištenje robe i nameštaja

  • besplatan dolazak radi procene posla