DOBRODOŠLI

Dobrodošli na NekretnineSrbije.com, vodeći sajt za nekretnine u jugoistočnoj Evropi.

Ukoliko želite da postavite oglase i koristite servise našeg portala potrebno je da se registrujete na sistem.

REGISTRACIJA za fizička lica je jednostavna i besplatna. Potrebno je da popunite formular i potvrdite registraciju. Zvezdice označavaju obavezna polja.

Registracije Vam omogućuje ulaz u korisnički nalog (Kontrol panel), preko koga imate pristup velikom broju funkcija:

POSTAVLJANJE OGLASA je besplatno u promotivnom periodu koji je u toku, i ni na koji način nije obavezujuće nakon njegovog isteka. Korisnici će biti blagovremeno obavešteni o početku naplate usluga. U gornjem desnom meniju birate POSTAVLJANJE OGLASA i vrstu oglasa (KUPOPRODAJA, IZNAJMLJIVANJE, DELATNOSTI....ili drugo). Pre postavljanja oglasa pojaviće se formular: Deklaracija o oglašavanju, koju je nephodno popuniti, na osnovu Člana 11, Zakona o Oglasavanju Republike Srbije, da bi oglas bio objavljen. Deklaracija o oglašavanju je obrazac kojim garantujete tačnost unetih podataka i sadržinu oglasne poruke. Uneti podaci će biti tretiratne kao poverljivi i u skladu sa Zakonom će biti javno nedostupni trećim licima.

PREGLED OGLASA: Ova funkcija Vam omogućava potpuni uvid u trenutno stanje vaših oglasa – tip i vrsta nekretnine, datum unosa i isteka, status: aktivan (zeleno), neaktivan (crveno), pred istekom (žuto), kompletna statistika posećenosti: broj jedinstvenih poseta, detaljnih pregleda, kontakata i pismenih upita, zatim akcije: detaljna informacija o nekretnini, izgled vašeg oglasa na našem sajtu, mogućnost izmene detalja i fotografija, produžavanje, aktivacija, deaktivacija i brisanje. Takođe, odavde možete pristupiti odeljku SAČUVANI OGLASI koji sadrži listu oglasa koje ste sačuvali prilikom ranijih pretraga.

LIČNI PODACI: Ova funkcija Vam omogućava promenu ili dopunu Vaših registracionih podataka kao što su lozinka, e-mail, broj telefona, itd.

Želimo Vam produktivno korišćenje našeg sajta www.NekretnineSrbije.com

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti našem korisničkom servisu.

E-mail: office@nekretninesrbije.com

Telefoni: +381 11 20 30 552

Telefoni: +381 11 20 30 553

Fax: +381 11 263 1515