O nama

Dobrodošli u najkompletniji internet oglasnik za nekretnine
Preko nas se oglašavaju agencije za nekretnine i fizička lica

Za pomoć kod postavljanja oglasa i korišćenja sajta, pozovite nas:

Telefoni: +381 11 20 30 552

Telefoni: +381 11 20 30 553


Fax: +381 11 263 15 15

Fenix Group, Ltd., zastupništvo za Srbiju:

Web marketing d.o.o. Beograd

Žiro račun: 160-370055-76, Banca Intesa


NekretnineSrbije.com su sveobuhvatan i detaljan komercijalni portal na kome možete naći objedinjenu ponudu nekretnina, kako fizičkih lica tako i agencija. Naš cilj je da proces prometa nekretnina, bilo da je u pitanju prodaja, kupovina ili iznajmljivanje, učinimo što jednostavnijim i zabavnijim. Takođe, na portalu NekretnineSrbije.com je moguće naći širok spektar pratećih usluga kao što su advokati, banke, agencije za selidbe i mnogi drugi.

Iza ovog projekta stoji američka kompanija Fenix Group, Ltd. zahvaljujući kojoj, preko beogradskog predstavništva, na naše tržište prenosimo adaptiranu varijantu renomiranog američkog sistema TEMPO™MLS System (Multiple Listing Service), Registered Trademark of MarketLinx, Inc., Real Estate Information Technology (registrovan zaštićen znak korporacije MarketLinx, Inc., informacione tehnologije za nekretnine), sa članstvom od preko 1300 najvećih svetskih kompanija i franšiza za nekretnine, uključujući svetske gigante kao sto su Century 21, Re/Max, Prudential, itd. Na ovaj način, potencijalnim korisnicima našeg servisa pruža se vrhunska usluga uz maksimalnu jednostavnost korišćenja. Sve nekretnine u našoj bazi su vidljive i dostupne svim članovima TEMPO™MLS-a, a time je obezbeđena i njihova maksimalna vidljivost na svim većim svetskim portalima za nekretnine. Takođe, obezbeđujemo prisutnost svuda u svetu putem primarne pozicioniranosti našeg portala na najposećenijim web pretraživačima, Google, Yahoo, MSN, ... ;

Postavljanje oglasa na našem portalu se simbolično naplaćuje, čime smo želeli da u najvećoj meri smanjimo broj duplih, netačnih, nepostojećih ili zastarelih oglasa. Takođe, smatramo da kvalitet usluge koju NekretnineSrbije.com nude: dizajn, funkcionalnost, lakoća navigacije, kao i mogućnost detaljne i sofisticirane pretrage, potpuno opravdavaju ovakav, komercijalni, pristup.

Naš servis je, pored domaćih posetilaca, takođe, namenjen i stranim interesentima, tako da smo trenutno dostupni i u verziji na engleskom jeziku, dok je proces lokalizacije na još nekoliko svetskih jezika u toku. Ova, kao i dosta drugih funkcija se konstantno razvijaju u cilju pružanja što boljih usluga.

Ukoliko imate komentare ili sugestije, molimo vas da nam se obratite.

Kontakt