Despot - Preduzeće za proizvodnju, spoljnu i unutrašnju trgovinu

O nama

Naša firma je dugi niz godina distributer nemačkog profila Thyssen-Inoutic, a ujedno imamo i sopstvenu proizvodnju pvc i stolarije ovog proizvođača. U ponudi imamo sve njihove najnovije profile koji se koriste širom Evropske unije. Ovaj profil poseduje sertifikat nemačkog Rozenhajm instituta u, koji je najpriznatiji iz te oblasti u Evropi.

Profili koji su danas najtraženiji na našem tržištu su petokomorni Elit i Arkada kao i šestokomorni Prestige. Osim što se rade u beloj boji, profili se rade u sledećim bojama:

Uz veliko iskustvo i kvalitet u radu, svrstani smo u jednu od firmi vodećih pvc i alu proizvođača u Srbiji.

Thyssen-Inoutic profili se isključivo rade u Nemačkoj i za njega se koristi isključivo nemačka armatura (čelično ojačanje). Odnos cene i kvaliteta na našem tržištu za ovaj profil je ujednačen.

Na sve naše proizvode dajemo garanciju. Demontažu starih prozora i vrata ne naplaćujemo.

Pored pvc prozora radimo aluminijumsku stolariju od Grčkog proizvođača profila Alumil za tu vrstu aluminijuma smo se odlučili pošto je Grčki aluminijum priznat u Evropi i Svetu po odličnom kvalitetu, takođe bi hteli da napomenemo da i za sve vrste aluminijuma posedujemo takođe sertifikate iz Rozenhajm instituta.

U sve gore navedeno možete se uveriti dolaskom u naše proizvodne prostorije.

PVC prozori, sistemi vrtova i fasada iz programa Thyssen polymer su savršena solucija i investicija za srećnu budućnost.

Despot, Beograd je firma koja će Vam obezbediti kompletnu udobnost stanovanja.

Našu ponudu čini sledeće:

Galerija

kontakt

proizvodi

mapa lokacije

  • PVC prozori

  • PVC vrata

  • Profil sistem

  • Roletne

  • Boje

  • Rolo-komarnici

  • Garažna vrata