Prijava

Registracija agencije

Dobrodošli

Ovaj deo portala je namenjen registrovanim agencijama za nekretnine. Korišćenjem trenutno najnaprednijeg sistema u svetu, agencije su u poziciji da značajno unaprede svoje poslovanje i ostvare lakši kontakt, kako sa potencijalnim klijentima tako i međusobno.

Nakon registracije, agencija automatski postaje član srpskog ogranka najposećnijeg i najsavremenijeg on-line sistema za promet nekretnina u svetu. Zahvaljujući saradnji sa američkom kompanijom Fenix Group, Ltd., preko njenog beogradskog predstavništva, na naše tržište prenosimo adaptiranu varijantu renomiranog američkog sistema - TEMPO™ MLS System (Multiple Listing Service). Nekretnine u našem sistemu postaju automatski vidljive i dostupne svim članovima MLS -a u svetu. Takođe, time je obezbeđena maksimalna vidljivost na svim većim svetskim portalima za nekretnine. Vaši oglasi su, takođe, vidljivi svuda u svetu putem primarne pozicioniranosti našeg portala na najposećenijim web pretraživačima, Google, Yahoo, MSN, ... Na ovaj način, potencijalnim korisnicima našeg servisa pruža se vrhunska usluga uz maksimalnu jednostavnost korišćenja.

Cena pojavljivanja na sajtu www.NekretnineSrbije.com je višestruko niža od bilo kog štampanog izdanja oglasnika za nekretnine, a sadrži daleko više informacija. S obzirom na to da je posećenost našeg sajta neuporedivo veća od celokupnog tiraža štampanih oglasa te vrste u zemlji, a TEMPO™ MLS Sistem je apsolutno najposećeniji portal za nekretnine u svetu, i čija je vidljivost na Internetu prakticno neograničena, što u praksi znači da će Vaš oglas i svi njegovi detalji biti dostupni najvećem mogućem broju interesenata.

Pored ovih, očiglednih prednosti koje agencije dobijaju učlanjenjem u naš sistem i korišćenjem našeg portala, postoje i još neke brojne pogodnosti od koji ćemo izdvojiti samo deo:

  1. Upiti koji dobijate posredstvom sajta www.NekretnineSrbije.com dolaze isključivo od ozbiljnih kupaca koji su se potrudili da ostave svoje kontakt podatke. Na taj način, već na prvom koraku, vrši se filtriranje korisnika koje štedi Vaše dragoceno vreme i omogućava Vam da se u potpunosti posvetite potencijalnom klijentu.
  2. Zahvaljujući servisu DNEVNI LISTING omogućen Vam je trenutni uvid u najnovije unešene oglase agencija i privatnih lica koje pristaju na saradnju. Pored dnevnog prikaza, možete da sami zadate vremenski opseg iz kog želite da pregledate oglase.
  3. Ako Vaš klijent traži neku nekretninu koja se ne nalazi trenutno u Vašoj bazi, to nije problem. Korišćenjem našeg sistema možete odmah videti da li je takva nekretnina dostupna kod neke druge agencije ili fizičkog lica koji su pristali na saradnju. Čak ako ni tada nema takve nekretnine, servis SCOUTING© je dizajniran specijalno za takve slučajeve (detaljnije informacije o ovom i drugim servisima dobićete nakon registracije).

Ubrzo nakon registracije, član tima NekretnineSrbije.com će stupiti u kontakt sa agencijom i pružiti dalja objašnjenja. To znači da, praktično, svaka agencija ima svog account manager-a, što na našem tržištu do sada nije bila praksa.

Članstvo u sistemu portala NekretnineSrbije.com se plaća osim u početnom promotivnom periodu. Za sve detalje vezane za učlanjenje, ili ako imate bilo kakva pitanja, slobodno nam se obratite na:

tel: + 381 11 20 30 552 tel: + 381 11 20 30 553
fax: +381 11 26 31 515
e-mail: office@nekretninesrbije.com