DOBRODOŠLI

Dobrodošli na NekretnineSrbije.com, vodeći sajt za nekretnine u jugoistočnoj Evropi.

Ukoliko želite da postavite oglase i koristite servise našeg portala potrebno je da se prethodno registrujete. Nakon registracije možete besplatno koristiti sve servise u periodu od 30 dana. Po isteku ovog perioda saradnju možete nastaviti po izuzetno povoljnim uslovima.

REGISTRACIJA za agencije i druge pravne subjekte je jednostavna i besplatna. Potrebno je da popunite formular i potvrdite registraciju. Zvezdice označavaju obavezna polja.

Registracije Vam omogućuje ulaz u korisnički nalog (Kontrol panel), preko koga imate pristup velikom broju funkcija:

PREGLED OGLASA: Ova funkcija vam omogućava potpuni uvid u trenutno stanje vaših oglasa – ID nekretnine (identifikacioni broj), te pomoću njega najbrže moguće pronalaženje konkretnog oglasa, zatim opis nekretnine, datum unosa i isteka, ime agenta koji je postavio oglas, status: aktivan (zeleno), neaktivan (crveno), pred istekom (žuto), kompletna statistika posećenosti: broj jedinstvenih poseta, detaljnih pregleda, kontakata i pismenih upita, zatim akcije: izgled vašeg oglasa na našem sajtu, mogućnost izmene detalja i fotografija, produžavanje, aktivacija, deaktivacija i brisanje svakog oglasa ponaosob, grupe odabranih oglasa ili Vaše kompletne baze. Takođe je moguće izvršiti pretragu jednog ili više oglasa po ključnim parametrima u okviru vaših oglasa koje ste uneli u sekciji: PRETRAGA VAŠIH OGLASA

SAČUVANI OGLASI: U ovom delu korisničkog panela imate mogućnost pregleda oglasa koje ste sačuvali prilikom ranijih pretraga.

DNEVNI LISTING: Ovaj ekskluzivni servis portala NekretnineSrbije.com pruža mogućnost kreiranja liste oglasa u koje želite imati uvid tokom određenog vremenskog perioda. Možete dobiti listing oglasa na dnevnom nivou (u tom slučaju prikazivaće se oglasi unešeni od 00.00 h pa do 24.00 h tog dana), ili u periodu od više proteklih dana. Sami određujete vremenski opseg zahvaljujući čemu Vam se prikazuju samo oni oglasi koji vas interesuju.

SCOUTING©: Ovo je opcija koja se na našim prostorima premijerno pojavljuje. U slučaju da imate klijenta koji traži određenu nekretninu koje trenutno nema u bazi, u mogućnosti ste da kreirate specifične filtere za pretragu (na primer: tražite stan od 30 do 40 m2, cene od 70 000 – 85 000 €, u Beogradu, opština Vračar). Kada se takva nekretnina pojavi na sajtu, preko SCOUTING© servisa ćete biti odmah obavešteni. Na taj način, nećete biti „zatrpani“ ogromnom količinom nekretnina koje Vas ne interesuju. Kreiranje i upravljanje filterima za pretragu je krajnje jednostavno a Vama maksimalno štedi vreme i omogućava da vidite samo Vama relevantne oglase.

AGENTI: : Izborom ove opcije prelazite na deo Vašeg kontrolnog panela koji je predviđen za kreiranje i upravljanje nalozima Vaših agenata. Agencija određuje administratora naloga na sajtu NekretnineSrbije.com. Administrator je u mogućnosti da kreira ili poništava naloge agenata, kao i da menja, briše ili dodeljuje oglase svakom agentu ponaosob. Svaki agent je u mogućnosti da postavlja i ažurira oglase, s tim što ne može da menja ili briše oglase drugog agenta..

PODEŠAVANJE NALOGA: Ova funkcija Vam omogućava promenu ili dopunu Vaših registracionih podataka kao što su lozinka, e-mail, broj telefona, itd.

Želimo Vam produktivno korišćenje našeg sajta www.NekretnineSrbije.com

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti našem korisničkom servisu.

E-mail: office@nekretninesrbije.com

Telefoni: +381 11 20 30 552

Telefoni: +381 11 20 30 553

Fax: +381 11 263 1515